Subject: [NYCGA Internet] Fwd: Re: [Wall St A&C] new GA website, help!
From: Antonio Serna
Date: Tue, 25 Oct 2011 01:47:02 -0400
To: internet_working_group@googlegroups.com



-------- Original Message --------
Subject:     Re: [Wall St A&C] new GA website, help!
Date:     Tue, 25 Oct 2011 01:17:41 -0400
From:     skorpio mm <skorpiomm@gmail.com>
To:     antonio@muserna.org



Hey Antonio,

I got another email from someone with the same issue - the problem seems
to be the @ symbol when putting in your email address when signing up. I
tried walking through a new account and ran into the issue myself. I was
using Firefox at the time.

-Ben

On Tue, Oct 25, 2011 at 1:14 AM, Antonio Serna <antonio@muserna.org
<mailto:antonio@muserna.org>> wrote:

    James & Sarah,
    Try using another browser like Firefox or Safari. I remember there
    being some registration issues on a specific browser.

    best,
    antonio


    On 10/23/11 11:27 AM, Blithe Riley wrote:

        Sarah also said she couldn't sign up.

        On Sun, Oct 23, 2011 at 11:20 AM, James
        <jamesfredericrose@msn.com <mailto:jamesfredericrose@msn.com>
        <mailto:jamesfredericrose@msn.__com
        <mailto:jamesfredericrose@msn.com>>> wrote:

            I have tried several times to sign up for the new website,
        and have
            been sent to the same page every time stating that my user
        name is
            invalid. I believe I have filled out the form eight or nine
        times now
            and every time I try to sign in it says my user name is
        invalid. So
            frustrating, I want very badly to start using this site!

            Any one have any ideas? Or has any one encountered this?

            James




        --
        http://blitheriley.net
        http://coblerileyprojects.com




< PREV INDEX SEARCH NEXT >